Mèdia 01/10/2019

Antena 3 adaptarà el concurs 'The masked singer', un dels grans èxits de la televisió nord-americana

El format s'ha convertit en la millor estrena d'aquest curs

Ara
1 min
Antena 3 adaptarà el concurs 'The masked singer'

BarcelonaDesprés d'aconseguir els drets de 'La Voz', Antena 3 segueix apostant pels 'talent show', un gènere que fins ara se li resistia. La seva nova adquisició és 'The masked singer', un programa nascut a Corea del Sud però que s'ha fet famós gràcies a la seva versió nord-americana, que s'emet a la cadena Fox.

A 'The masked singer' cada setmana dos personatges famosos disfressats perquè no se'ls reconegui es baten en un duel musical. Els espectadors, els jutges i el públic han d'endevinar qui s'amaga sota la disfressa i decidir quin dels dos és el millor i mereix passar a la següent gala. La clau del concurs és, per tant, el factor sorpresa de saber qui s’amaga darrere del vestit d’unicorn o cavall, per exemple. Alguna de les 'celebrities' que van participar en la primera temporada de la versió nord-americana van ser Tori Spelling (la Donna de 'Sensación de vivir') o La Toya Jackson, germana de Michael Jackson.

'The masked singer' ha sigut un dels èxits televisius d'aquest any als Estats Units. El concurs va debutar el gener passat i es va convertir en la millor estrena del curs del 2018-2019. La primera temporada va acabar amb més d'11 milions d'espectadors, una dada que va fer que Fox el renovés per a una tercera entrega sense haver estrenat encara la segona. A part dels Estats Units, el programa també s'ha pogut veure en altres països com Austràlia, Alemanya, Mèxic i els Països Baixos, on s'han fet adaptacions del format.

Antena 3 ja té experiència en barrejar música i famosos gràcies al programa 'Tu cara me suena', un dels formats que més bon rendiment han donat a la primera cadena d'Atresmedia.

stats