NOU PROJECTE TELEVISIU
Mèdia 01/03/2012

Antena 3 prepara un concurs espectacle amb Carlos Sobera

Antena 3 i Gestmusic busquen participants per a un nou concurs que presentarà Carlos Sobera. L'espai, que inclourà una bona dosi d'espectacle, podria substituir l'edició nocturna d'Atrapa un millón.

Albert Castellví Roca
2 min
Antena 3 prepara un concurs espectacle amb Carlos Sobera

BARCELONA.Carlos Sobera té un nou projecte entre mans. El presentador d' Atrapa un millón serà l'encarregat de conduir un nou espai que prepara Antena 3 en què haurà d'explotar, més enllà de la seva faceta com a presentador de concursos, la seva vessant de xòuman. El nou programa, encara sense títol, és una adaptació de l'exitós format del Canale 5 italià Avanti un altro -que es podria traduir per "Que passi el següent"-, que tot i basar-se en el clàssic joc de preguntes i respostes va molt més enllà i es converteix en un espectacle televisiu amb humor i música en directe.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Antena 3 avança que el programa es desenvoluparà en un "gran plató" en què els elements visuals tindran una importància cabdal. A més, com a contrapunt de Sobera hi haurà una figura còmica que interactuarà amb els concursants i amb el públic, que també tindrà un paper actiu en l'espai. Enmig de tot això, els participants esperaran, en fila índia i darrere d'un torniquet, que el presentador els cridi per jugar. Quan els toqui, hauran de respondre a una sèrie de preguntes, moltes de les quals arribaran precedides per l'aparició d'algun col·laborador que cantarà, interpretarà un petit gag o farà un breu espectacle de mim que motivaran la pregunta.

En cas d'encertar la resposta, el concursant haurà d'escollir un sobre, dins del qual s'amagarà un premi que, en la versió original, oscil·la entre els 1.000 i els 120.000 euros. Quan cregui que ja ha acumulat un premi prou suculent, podrà plantar-se i es convertirà en el campió provisional. En cas que falli alguna resposta, però, serà eliminat. En tots dos casos arribarà el torn del següent de la fila, que tindrà com a objectiu superar la quantitat acumulada pel campió provisional. Si ho aconsegueix, ocuparà el seu lloc.

Acabada la primera fase, qui ocupi el lloc de campió passarà a la final, en què haurà de contestar, contra rellotge, una bateria de 21 preguntes amb dues possibles respostes, amb la particularitat que haurà de triar sempre l'opció incorrecta. Cada error reduirà el premi i l'obligarà a tornar a començar la sèrie de preguntes des del principi.

Possible relleu

Gestmusic, el responsable de l'adaptació del format, ja ha obert el càsting per participar-hi. Antena 3 no dóna detalls sobre la data d'estrena ni la ubicació a la graella, però tot apunta que el nou concurs podria substituir la versió de prime time d' Atrapa un millón , que el mateix Sobera condueix els divendres a la nit i que des de la tardor ha perdut pistonada: per exemple, ha tancat el febrer amb una quota del 9,9% a Espanya, lluny del 16% de l'estiu i per sota, fins i tot, de l'edició diària de tarda, que ja supera els dos milions d'espectadors i que al febrer va tenir de mitjana un 15,1% de share .

stats