Mèdia 27/09/2018

Antena 3 estrena una nova edició de ‘Tu cara me suena’

Brays Efe, José Corbacho, Anabel Alonso i Carlos Baute, entre els concursants

Ara
1 min
Els concurants de la setena edició de 'Tu cara me suena' amb Manel Fuentes

Barcelona'Tu cara me suena' tornarà a omplir a partir d'aquesta setmana (22 h) les nits de divendres a Antena 3. El concurs musical en què els famosos han d’imitar cantants arriba ja a la setena edició, en la qual competiran els cantants Soraya Arnelas, Carlos Baute, María Villalón i Mimi Doblas; els actors José Corbacho, Anabel Alonso, Brays Efe i Jordi Coll, i l’humorista Manu Sánchez.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Manel Fuentes es manté com a mestre de cerimònies, mentre que el jurat serà el mateix que en les dues últimes temporades: Àngel Llàcer, Chenoa, Lolita i Carlos Latre. En aquesta nova etapa el format incorporarà dues novetats. D’una banda, al polsador hi haurà una nova casella, 'Te lo robo', que permetrà als concursants quedar-se la imitació que hagi tocat a qualsevol dels seus companys; i, de l’altra, en cas d’empat al final de la gala seran els mateixos participants els encarregats de decidir qui mereix ser el guanyador.

El concurs, creat per Gestmusic i estrenat el 2011, ja s’ha emès en 40 països. L’última edició va ser la menys vista, però tot i així va aconseguir, de mitjana, 2,2 milions d’espectadors i un 16,9% de quota de pantalla a Espanya.

stats