EL RADAR
Mèdia 21/03/2014

Antena 3 recupera l’humor de ‘Me resbala’ per a les nits dels divendres

A.c.r.
2 min

Dos mesos després de tancar la primera temporada, el progama d’humor Me resbala estrena aquesta nit (22.10 h) les seves noves entregues. Antena 3 ha renovat la confiança en el format que presenta Arturo Valls, que s’ha demostrat com l’únic capaç de plantar cara a Sálvame deluxe els divendres a la nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Me resbala va tancar la primera etapa, emesa entre el novembre i el gener, amb una mitjana de 2,6 milions d’espectadors i un 15,1% de quota de pantalla a Espanya -a Catalunya va quallar menys i es va quedar amb un 11,7% de share i 315.000 seguidors- i havent liderat no només el prime time sinó fins i tot el global del dia en diverses ocasions. En canvi, des que es va acabar el programa, Telecinco ha tornat a dominar la franja per davant del cinema d’Antena 3. Per aquest motiu, el canal d’Atresmedia ha decidit no esperar més abans de fer tornar el programa a la graella i ha optat per millorar-li l’horari: en comptes d’ocupar la segona part de la franja nocturna ara anirà just després de l’informatiu.

En aquesta nova etapa, el programa incorpora nous còmics a la plantilla: Luis Piedrahita, María Esteve, Pablo Puyol i Mariola Fuentes són alguns dels que s’afegiran a Florentino Fernández, Carlos Latre, Edu Soto, Anabel Alonso, Toni Acosta i Xavier Deltell, entre altres humoristes que ja van participar en la primera temporada. Pel que fa a les proves a què se sotmetran també hi haurà diverses novetats, com un joc en què hauran d’endevinar objectes o animals a través d’onomatopeies, un altre en què intentaran servir copes saltant en un llit elàstic o una variant de la prova de les paraules prohibides en què la cadira del participant farà girs de 360 graus cada vegada que s’equivoqui.

stats