Premsa
Mèdia 16/11/2011

Antonio Gala: "Començo a pensar en la inestabilitat mental i familiar de Catalunya"

En el seu article diari a 'El Mundo' l'escriptor es mostra "sorprès" pels personatges públics catalans, i posa d'exemple Josep Anglada

Ara
1 min

BarcelonaL'escriptor Antonio Gala obre el seu article d'avui al diari El Mundo assegurant: "Començo a pensar en la inestabilitat mental i familiar de Catalunya". Al text, titulat Catalans líders, Gala recorda que aquesta no és la primera vegada que escriu, "sorprès", sobre els "personatges públics" catalans. En aquest cas, l'article fa referència únicament a la denúncia per agressió i amenaces que el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha rebut per part del seu fill, i tot i que, diu l'autor, sempre s'ha "prohibit" a si mateix "generalitzar", considera que "hi ha fets que escandalitzen".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gala destaca que, en la seva compareixença davant el jutge, Anglada va treure importància a l'agressió assegurant que "no transcendia l'àmbit familiar", i es pregunta "com hauria acabat l'incident si en comptes del seu fill s'hagués tractat d'un enemic polític". I afegeix: "Jo escullo aquesta vegada Duran i Lleida: el vaig veure i sentir tocant la bateria".

stats