Mèdia 07/06/2018

Atresmedia arrabassa 'La Voz' a Telecinco

Mediaset ha anunciat que la versió espanyola d''American idol' substituirà el 'talent'

Ara
1 min
‘La Voz kids’ torna a Telecinco amb canvis en el format

BarcelonaMoviment de peces en el panorama dels 'talent shows' espanyols. 'La Voz', que durant cinc temporades s'ha emès a Telecinco, farà el salt a Atresmedia, tal com ha confirmat avui el grup de comunicació. En una nota de premsa, Atresmedia ha explicat que ha arribat a un acord amb la productora Talpa Media per emetre els diferents formats de 'La Voz'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Volem agrair a Mediaset el seu compromís amb 'The voice'; ara s'obre una nova etapa a Espanya amb Atresmedia, que emetrà la franquícia completa", ha detallat Maarten Meijs, responsable d'operacions de Talpa Media. D'aquesta manera, Atresmedia tindrà els drets per explotar 'La Voz', 'La Voz Kids' i 'La Voz Senior', una variant del 'talent' que encara no s'havia pogut veure a Espanya.

Per la seva banda, Telecinco ja té substitut per a 'La Voz'. El seu forat a la graella l'ocuparà la primera edició de la versió espanyola d''American Idol', que tot just acaba d'iniciar el procés de selecció de concursants. El 'talent', produït per Fremantle Media, serà una de les grans apostes de la cadena de Mediaset per al curs vinent.

Els 'talent shows' són un dels principals recursos de Telecinco, que a més de 'La Voz' i 'La Voz Kids', també ha explotat el format 'Got talent' o 'Factor X', entre d'altres.

stats