Mèdia 18/11/2015

Atresmedia llança Flooxer, la seva pròpia plataforma de vídeos digital

A.c.r.
1 min
Atresmedia llança Flooxer, la seva pròpia plataforma de vídeos digital

BarcelonaEl grup Atresmedia va presentar ahir Flooxer, una plataforma de vídeos que es vol convertir en un “aparador del talent digital”. El portal, que ja està en funcionament, acull els vídeos de prop d’un centenar de creadors, la majoria dels quals acumulen ja un gran èxit en plataformes com YouTube: Mister Jägger, Venga Monjas, JPelirrojo, Adelita Power o David Suárez són alguns dels autors que aportaran la seva creativitat -i els seus “mil milions de visites i 40 milions de subscriptors”- a la nova plataforma. A més, Flooxer ha adoptat també alguns formats de gran èxit a la xarxa, com el fals informatiu d’ El Mundo Today, les entrevistes de Famosos y una vieja o el videoblog de Roomies, als quals s’han unit noves propostes de gèneres i formats molt diversos. Això sí: es tracta sempre de continguts breus i pensats específicament per a internet. Actualment hi ha penjats uns 1.500 vídeos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Tenim molt clar que volem ser una referència en el món audiovisual també digital”, va explicar el conseller delegat d’Atresmedia, Silvio González, que va precisar que l’objectiu de Flooxer no és competir contra YouTube en nombre de visites sinó oferir un “producte específic, de qualitat”. En aquest sentit, va pronosticar que “tots els creadors” voldran ser-hi, ja que en aquesta plataforma “es reconeix la seva feina”.

El disseny del portal, que inclou alguns continguts en ultra alta definició, permet que els vídeos es puguin reproduir des de qualsevol dispositiu.

stats