COMÈDIA
Mèdia 08/07/2019

Aziz Ansari torna a la pantalla després de la seva polèmica sexual

Netflix programa demà l’especial de comèdia Right now, protagonitzat pel còmic

i
àlex Gutiérrez
1 min
Ansari va enregistrar el monòleg a la Brooklyn Academy of Music de Nova York.

BarcelonaNetflix programa demà l’especial de comèdia Right now, protagonitzat pel còmic Aziz Ansari i dirigit per Spike Jonze. Es tracta del primer producte televisiu d’aquest comediant des que, fa un any i mig, va protagonitzar una denúncia de caràcter sexual que va dividir l’opinió pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En concret, Ansari va ser acusat per una noia, a través d’una web, d’haver-li insistit de tenir sexe fins al punt de fer-la sentir incòmoda. La jove havia accedit a anar a l’apartament de l’estrella televisiva i tots dos van començar a besar-se. Tot i així, en un moment donat Ansari va voler passar a majors i la noia va rebutjar la proposta. En l’estira-i-arronsa no hi va haver cap amenaça física -ni relació de poder professional-, però l’actor va ser assenyalat per aquest comportament desconsiderat.

En tot cas, Netflix no va tallar la relació. Ja el juliol de l’any passat la vicepresidenta de contingut original de Netflix, Cindy Holland, va assegurar que estarien “certament convençuts” de fer una tercera temporada de Masters of none.

En les setmanes posteriors a l’afer, Ansari va esquivar els focus i va deixar d’estar actiu a Twitter, on mantenia una activitat important. Al cap d’uns mesos va fer una aparició sorpresa al local Comedy Cellar de Nova York, seguida d’una gira pel país amb el títol de Working Out New Material. Parlava dels linxaments a les xarxes, però evitava parlar del seu cas específic, si més no de manera explícita.

Actualment, Ansari ha recuperat l’activitat al seu perfil de Twitter, però el fa servir només per anunciar les dates de les seves actuacions còmiques.

stats