Mèdia 05/09/2016

Ball de peces als noticiaris d’Antena 3: Vicente Vallés farà l’edició del vespre

Lourdes Maldonado deixarà d'aparèixer en pantalla però ocuparà un lloc de més responsabilitat a la redacció

2 min
Ball de peces als noticiaris d’Antena 3: Vicente Vallés farà l’edició del vespre

El nou director d’informatius d’Antena 3, Santiago González, ha parlat. I ho ha fet en forma de fitxatges i moviments de cadires. El més important afecta el noticiari del vespre -el de més audiència-, que aquesta temporada presentarà el periodista Vicente Vallés. Serà, a més, un conductor en solitari, ja que no l’acompanyarà qui havia sigut parella seva en l’edició del migdia, Lourdes Maldonado. De fet, Maldonado deixarà d’aparèixer en pantalla, però ocuparà un lloc de més responsabilitat a la redacció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per suplir el trasllat de Vallés als vespres i la retirada a la redacció de Maldonado, la cadena ha pensat en María Rey com a conductora de la part informativa del noticiari del migdia. La veterana periodista s’encarregava fins ara de la informació del Congrés de Diputats. Tindrà al costat Sandra Golpe, que és qui fins ara presentava l’edició vespertina del noticiari i que, anteriorment, havia sigut la substituta de Susanna Griso al capdavant d’Espejo público durant les vacances d’estiu de la presentadora titular. Per a la part d’esports es compta amb l’únic fitxatge extern que ha transcendit d’aquesta nova etapa. Es tracta de Roció Martínez, que s’incorpora a la cadena privada per presentar la secció d’esports del noticiari de les tres de la tarda. La periodista, procedent de Real Madrid TV, començarà a aparèixer en pantalla a partir de la setmana que ve. Nascuda a Burgos, ha desenvolupat la major part de la seva carrera periodística com a presentadora de la cadena gestionada pel club blanc.

L’única sortida d’aquesta temporada, per tant, és la del periodista Álvaro Zancajo -presentador de l’edició de les 21.00h d’ Antena 3 Noticias - que va ser cessat al juny, poc després que es consumés el nomenament de González com a nou responsable d’informatius.

Tots aquests moviments són un intent del primer canal d’Atresmedia de recuperar la iniciativa. Cal recordar que, en els últims temps, Antena 3 havia patit un retrocés en l’audiència dels seus informatius. Durant els tretze anys anteriors, Gloria Lomana va ser l’encarregada de comandar l’àrea informativa del primer canal d’Atresmedia.

stats