Mèdia 19/02/2013

'Bankers Ville', un joc per a mòbil inspirat en els desnonaments

L'empresa creadora explica que, "un cop recuperats els diners per cobrir les despeses del joc", es destinaran els guanys a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Ara
1 min
Fotograma de 'Bankers Ville'.

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El món dels jocs per a mòbils s'adapta a l'actualitat més demolidora. L'empresa especialitzada en continguts digitals La Factoria d'Imatges ha creat un joc inspirat en els milers de casos de desnonaments que hi ha hagut a l'estat des del 2008.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tal com explica l'empresa, 'Bankers Ville' se situa a l'any 2020. "Hi ha una crisi mundial i la societat està dividida entre una elit poderosa i la ciutadania, que fa el que bonament pot per sobreviure. El jugador ho ha perdut tot, forma part del grup social menys afavorit, i únicament té en propietat la caravana on viu. Per tant, no té una altra opció que defensar-se de banquers, espies i mercenaris per sobreviure".

El funcionament del joc no té gaire dificultat. El jugador ha d’arrossegar els enemics enlaire i, "quan cauen i moren, hem d’agafar l’estrella que ens dóna cada un d’ells. A mesura que passem nivells, aquests augmenten de dificultat, però també tindrem cada cop més armes que ens facilitaran les coses", aclareix La Factoria d'Imatges.

El joc exposa una realitat social que afecta milers de famílies, i els creadors asseguren que l'han fet "des d'una visió crítica". Una finalitat és que el joc serveixi com a "vàlvula d'escapament" al drama que viuen les famílies. La principal finalitat, però, és una altra: La Factoria destinarà els beneficis a la causa dels desnonaments. Un cop recuperats els diners destinats a cobrir les despeses del joc es faran arribar els guanys a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Els interessats a jugar-hi poden descarregar-se l'aplicació gratuïtament per provar-ne una demostració amb límit. Per continuar-hi jugant, s'haurà de pagar o, si es prefereix, fer un tuit opinant sobre 'Bankers Ville'.

stats