Mèdia 23/02/2021

Barack Obama i Bruce Springsteen s'uneixen en un podcast per a Spotify

'Renegades: Born in the USA' tindrà vuit episodis i explicarà l'actualitat dels Estats Units

A.P.
1 min
Bruce Springsteen i Barack Obama

BarcelonaSpotify sembla decidida a convertir els podcasts en el pilar del seu negoci. Com a part d'aquesta estratègia la companyia ha anunciat el llançament en exclusiva d'un podcast conduït per Barack Obama i Bruce Sprinsgteen que porta per títol Renegades: Born in the USA. L'espai consistirà en converses entre els dos personatges sobre l'actualitat dels Estats Units i s'hi tocaran des de qüestions polítiques fins a socials, com ara la paternitat. El podcast tindrà vuit episodis, el primer dels quals ja està disponible a Spotify.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"És un debat personal i profund entre dos amics que exploren el seu passat, les seves creences i el país que estimen: el que va ser, el que és i el que hauria de ser en un futur", explica Spotify en un comunicat sobre el podcast, impulsat per la productora del matrimoni Obama, Higher Grounds. La plataforma afegeix que el podcast neix de l'amistat entre Obama i Sprinsgteen, que es va gestar quan es van conèixer a la campanya electoral del 2008.

El podcast del cantant i l'expresident dels Estats Units és una mostra de l'interès de Spotify pels podcasts, un negoci en el qual la plataforma invertirà 500 milions de dòlars i pel qual ja compta amb noms com Kim Kardashian.

stats