Certamen
Mèdia 30/06/2022

Barcelona celebra el primer festival Ubeat, apadrinat per Ibai Llanos

Creat per a la generació Z de la mà de Mediapro, inclou e-sports, 'freestyle', creadors de contingut, art urbà i el cèlebre mundial de globus

À.G.
1 min
Gerard Piqué i Ibai Llanos en una retransmissió a Twitch

BarcelonaEl recinte Gran Via de Fira Barcelona acollirà des d'aquest divendres i durant el cap de setmana la primera edició d'Ubeat Live, un festival que vol captar l'atenció de la generació Z. Organitzat per Mediapro i amb entrades a partir de quinze euros, el festival té l'streamer Ibai Llanos com a gran reclam i un programa on es barregen des de la creació de continguts fins a l'art urbà, passant pels e-sports, el freestyle i el popular mundial de globus que el comunicador va muntar amb Gerard Piqué i que aprofitarà l'Ubeat per celebrar la seva fase inicial. Llanos narrarà aquesta prova preliminar, a partir de la qual s'escollirà el representant espanyol per a la fase final de la Balloon World Cup.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons explica Mediapro, és un festival "que té en compte els consumidors que fins ara no comptaven amb un gran esdeveniment presencial i periòdic que aglutinés els millors continguts, així com les millors competicions oficials i professionals". El conglomerat espera poder atraure unes 50.000 persones en aquesta convocatòria. Altres creadors destacats que estan en les primeres posicions del cartell són Cristini o Nil Ojeda. Cristini i Kapo 013 faran una edició en directe del seu programa Hoy no se sale, i Ojeda estarà acompanyat de Goorgo i Werlyb per fer el mateix amb l'espai Club 113.

Pel que fa als esports electrònics, el festival acollirà la final de la Valorant Regional League a nivell espanyol, una jornada de la Superlliga de League of Legends i el millor partit de la Superliga Segunda El Corte Inglés. També se celebrarà el primer campionat d'Espanya d'Hado, el primer esport en equip amb realitat augmentada, que es juga de manera similar al mataconills. Pel que fa a freestylers, actuaran Chuty, Gazir, Mnak, Skone, Force, Hander, Marithea o Yartzi.

stats