Mèdia 18/03/2016

Be Mad, el nou canal de TDT de Mediaset

La nova cadena s'orientarà previsiblement al públic jove, tot i que el grup encara no n'ha donat cap detall

Ara
1 min

BarcelonaEl grup Mediaset va revelar aquest dijous a la nit el "secret més ben guardat": el nom del seu nou canal de televisió, que ha de començar a emetre, com a molt tard, el 28 d'abril. La cadena es dirà Be Mad, i de la seva imatge i el breu vídeo de presentació, de menys de deu segons, es pot deduir que s'orientarà al públic jove, un segment de l'audiència que actualment Mediaset no cobreix amb cap dels seus canals. De totes maneres, el grup encara no ho ha fet explícit ni ha donat tampoc cap més informació sobre els continguts de la nova cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La presentació de Be Mad va tenir lloc durant la gala d'aquesta setmana de 'Gran hermano VIP', quan Jordi González va anunciar que havia arribat el moment de revelar "el secret més ben guardat" de Mediaset. De moment, però, només se'n coneix una part molt petita: el nom i la imatge gràfica.

Mediaset és l'únic dels sis grups que van rebre una llicència de TDT a l'octubre que encara no havia explicat res sobre la seva futura cadena, que emetrà en alta definició. Atresmedia, per exemple, ja va posar en marxa el seu canal de series, Atreseries, just abans de Nadal, mentre que 13TV ja fa setmanes que es va traslladar a la seva nova freqüència. A més de Be Mad, els altres nous canals que encara s'han de posar en marxa són Ten, del grup Secuoya; 9Kiss TV, de Kiss FM, i Real Madrid TV.

stats