Mèdia 01/02/2016

La boda de Carey ja pren forma

Joan Callarissa
2 min
La boda de Carey ja pren forma

BarcelonaLa premsa està començant a avançar aquests dies l’escenari més previsible sobre la boda, d’aquí poc, entre la cantant Mariah Carey i el seu futur marit, el multimilionari australià James Packer. Les primeres informacions aparegudes sobre el casament són que la parella hauria decidit dir-se que s’estimaran per sempre més a l’illa de Hayman, un dels llocs més exclusius del món, tant per la paradisíaca ubicació com pel nivell de les construccions hoteleres de la zona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Situada al cor de la gran barrera de corall, l’illa de Hayman compta amb uns dels complexos turístics més exclusius del planeta, principalment perquè estan allunyats de les mirades de curiosos i perquè ofereixen tota mena de comoditats. L’illa, de paisatges idíl·lics, està situada al nord de l’arxipèlag Whitsunday, un conjunt d’illes famoses en els cercles més exclusius per les cadenes hoteleres que hi ha instal·lades. De fet, és tanta la seva fama i prestigi, que les habitacions poden arribar a costar més de 10.000 euros per nit.

No obstant això, el preu no és cap inconvenient per al futur marit de la diva pop dels noranta, ja que la seva fortuna és ingent. Concretament, segons la revista Forbes, Packer és el quart home més ric d’Austràlia, el seu país natal, on posseeix una fortuna aproximada de 4.000 milions de dòlars, una suma que li va fer molt fàcil regalar a la intèrpret de Hero un collaret valorat en ni més ni menys que 500.000 dòlars.

En aquest sentit, no es preveu que cap de les excentricitats que Carey pugui exigir -té un llarg currículum d’extravagàncies- suposin un drama per a Packer. El propietari d’un imperi de la comunicació com és News Corp. a Austràlia ja ha advertit que posarà els seus avions -sí, en plural- a disposició dels convidats per portar-los fins a Hayman. “Un lloc totalment impressionant”, tal com ha explicat ja un convidat bocamoll.

El complex turístic que es preveu que acollirà la festa és el One & Only, que té fins i tot un port esportiu privat i un heliport. De fet, no es descarta que els nuvis arribin a la festa amb un vaixell. Una nau que no es descarta que sigui daurada si ella ho demana.

stats