Mèdia 08/06/2016

'¡Boom!' entrega el premi més gran de la història de la televisió a Espanya

Els guanyadors, quatre nois de Valladolid que formaven l'equip Rockcampers, s'han endut 2'3 milions d'euros

Ara
1 min

BarcelonaJuanra Bonet ha fet història de la televisió amb el seu programa '¡Boom!' en lliurar avui el premi més sucós d’un concurs a Espanya. Els guanyadors, que hi participaven amb el nom de Rockcampers, després de resistir durant més de 60 programes, han aconseguir el pot d’1,9 milions. Sumats als 400.000 euros que duien acumulats, surten 2,3 milions que hauran de repartir-se el Javier, l’Héctor, el Rubén i l’Alfredo, els quatre amics de Valladolid i Sòria que són socis d’un negoci (i que sumen ara un inesperat divident milionari). El premi, però, arriba acompanyat d’una retallada del 21% en impostos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els Rockcampers i els seus 60 programes, a més, ni tan sols són els concursants més longeus d’aquest espai d’Antena 3: els mallorquins UEP van resistir 102 programes, però no van poder-se endur el pot (i es van conformar amb 515.100 euros acumulats).

Amb aquests 2,3 milions de premi, '¡Boom!' supera el rècord anterior, instituït pel programa 'Pasapalabra' l’any 2009. Aleshores hi va haver en joc 2.190.000 euros, que va guanyar, però, un únic concursant, Eduardo Benito.

stats