Mèdia 23/09/2019

Una història de terror al Camí de Sant Jaume serà la primera sèrie d'Orange a Espanya

La ficció es presentarà com si hagués sigut gravada per un grup de joves desapareguts

Ara
1 min
José A. Pérez Ledo, creador i guionista de la sèrie

BarcelonaOrange ha triat el gènere de terror per a la seva primera sèrie produïda a Espanya. El projecte, del qual encara no s'ha revelat el títol, serà una coproducció amb 100 Balas, una marca del grup Mediapro, i girarà al voltant de la desaparició d'un grup de joves que feien el Camí de Sant Jaume.

En un comunicat fet públic aquest dilluns, la companyia de telecomunicacions explica que la sèrie recorrerà a la tècnica del "metratge robat", és a dir, es presentaran les imatges com si les haguessin gravat els desapareguts amb els seus propis telèfons mòbils. Orange promet que la ficció tindrà "grans dosis d'adrenalina" i destaca que el terror és "una opció no gaire habitual" entre les sèries produïdes a Espanya.

La sèrie, que es començarà a rodar aquesta tardor, ha sigut creada i escrita per l'escriptor i guionista José A. Pérez Ledo, creador i director del programa de divulgació científica de TVE 'Órbita Laika'. Ell mateix donarà més detalls sobre el projecte aquest dijous, en una taula rodona sobre les sèries espanyoles que s'estrenaran en els pròxims mesos organitzada en el marc del Serielizados Fest.

stats