Celebritats

La cantant Gisela es converteix en mare als 45 anys

L'embaràs ha estat ple de complicacions

ARA
2 min
Detall de la foto que Gisela ha compartit a Instagram

BarcelonaHa estat un procés difícil, però ha arribat a bon port. "Em fa l'efecte que seré una mare protectora, com una lloca". Són paraules de Gisela, una de les primeres cantants sorgides del planter d'Operación Triunfo, en el missatge que compartia amb els seus seguidors a xarxes, on anunciava el naixement del seu primer fill. Als 45 anys, ha complert el seu desig, al costat de la seva parella, José Ángel Ortega. La imatge que ha fet servir, com és habitual, preserva la intimitat de la cara de la criatura, a qui només se li veu la mà, embolcallada per les dels seus progenitors. El nom escollit per al bebè és Indiana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"T'estàvem esperant des de feia tant que no ens ho podem creure. Ets el nostre somni fet realitat", seguia el missatge, que incloïa un reconeixement a la clínica Dexeus per "l'exquisit tracte i professionalitat". Diversos excompanys seus del talent que la va llançar a la fama s'han afanyat a felicitar-la. És el cas de Rosa: "Família preciosa. L'Indiana tindrà tant d'amor... L'enhorabona, papis!" O també Manu Tenorio: "Que Déu els beneeixi a tots tres".

Durant l'embaràs, Gisela va compartir algunes de les dificultats que ha hagut d'encaixar. Ho feia a la revista ¡Hola!, on detallava que el procés de quedar-se embarassada havia estat "molt llarg, molt dur i molt difícil emocionalment i físicament". En total, han estat cinc anys de provatures, primer de manera natural i després recorrent a la fecundació in vitro. Però fins i tot ja esperant el nen, un despreniment del sac gestacional li va donar un ensurt i va haver-se de passar dos mesos en repòs absolut. Això i un pedra al ronyó quan portava cinc mesos en estat van provocar una preocupació més alta de l'habitual a la cantant.

stats