Mèdia 29/06/2016

Roger Casamajor, Pep Munné, Montse Pérez i Jordi Martínez fitxen per 'La Riera'

La sèrie tornarà al setembre amb nou personatges nous

Ara
2 min
Jordi Martínez s'incorporarà a 'La Riera' al setembre

Barcelona'La Riera' acaba de marxar de vacances, però a partir del setembre Sant Climent recuperarà l'activitat. Ho farà amb uns quants personatges nous que TV3 ha presentat aquest dimecres. Són aquests:

  • Pep Munné ('El cor de la ciutat', 'Ventdeplà') interpretarà el Robert Font, un home a qui la Mercè coneixerà per casualitat mentre pinta al passeig i amb qui iniciarà una amistat. Més endavant es descobrirà que el Robert té una relació amb un altre personatge de la sèrie.
  • Pep Anton Muñoz ('El cor de la ciutat') donarà vida a l'Emili Avellaneda, un promotor immobiliari que es presentarà al concurs d'una obra promoguda per l'Ajuntament. La seva amistat amb el Claudi, el nou alcalde, podria influir a l'hora d'adjudicar el projecte.
  • Marc Garcia Coté ('Ventdelplà', 'Cites') serà l'Àxel Vendrell, un nou cuiner de Can Riera, una mica misteriós però que ràpidament es farà amic del Sergi.
  • Roger Casamajor ('Pa negre') es posarà a la pell del Darío Quiroga, un policia local de Sant Climent que el Claudi intentarà convertir en el seu home de confiança dins del cos.
  • Pere Molina ('El cor de la ciutat') interpretarà el Raül Duarte, un membre de l'Associació de Veïns de Can Sureda, el barri més marginal de Sant Climent.
  • Sílvia Aranda ('El cor de la ciutat', 'Ventdeplà') serà la Joana Ponsa, una veïna d'aquest barri que quedarà vídua a principis de la temporada a causa d'un fet tràgic.
  • Jordi Martínez ('Kubala, Moreno i Manchón', 'Merlí') encarnarà l'Eusebi Torres, el pare de la Rita.
  • Montse Pérez ('Plats bruts') serà la Remei, la mare de la Rita. Ella i l'Eusebi es faran amics dels Flaquer.
  • Mercè Llorens ('Hospital Central') es convertirà en l'Ània Jové, una arquitecta a qui el Lluís proposarà un projecte que anirà més enllà de l'àmbit professional.

A banda de les trames vinculades a aquests nous personatges, la nova temporada seguirà estirant els fils que van quedar oberts després de l'episodi d'aquest dimarts, que va tancar la setena etapa de la sèrie. Així, per exemple, la Lídia intentarà sortir de la presó, on ha estat tancada a causa de l'intent d'assassinat de l'Omar, el Claudi s'estrenarà en la seva nova vida com a alcalde, i el Sergi i la Maribel intentaran refer la seva relació.

La sèrie, a més, incorporarà dos nous decorats que tindran presència regular al llarg de la temporada: el despatx de l'alcalde, que a partir d'ara ocuparà el Claudi, i el nou restaurant de la Mireia. Els nous capítols es començaran a rodar el 18 de juliol i la temporada s'estrenarà el 5 de setembre.

stats