Mèdia 14/06/2017

El càsting d''Operación Triunfo' arrenca a Barcelona amb més de 600 candidats

Els aspirants s'han apropat fins al Palau Sant Jordi per participar en la primera fase de selecció

Ara
1 min
Més de 600 persones s'han presentat al càsting de Barcelona

BarcelonaLes proves de càsting per formar part del nou 'Operación Triunfo' han començat avui a Barcelona amb l'assistència de més de 600 candidats. L'esplanada olímpica del Palau Sant Jordi ha acollit llargues cues d'aspirants a cantants que busquen una oportunitat per convertir-se en el nou David Bisbal o Chenoa. Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic, ha assegurat que no busquen cap perfil en concret i que "estan oberts a tots".

En la primera jornada de càsting hi han participat Gisela, Naím Thomas i Àlex Casademunt, de la primera edició del 'talent', que s'han apropat fins al Palau Sant Jordi per donar suport i ànims als candidats que esperaven el seu torn per entrar al càsting.

Segons ha informat el canal, les persones seleccionades avui hauran de tornar demà per participar en una segona fase de selecció que es farà a porta tancada. En les proves de demà, els aspirants hauran de portar preparades com a mínim tres cançons de diferents estils, i podran utilitzar una base musical o un instrument. Els que passin aquesta segona fase s'hauran d'enfrontar a una tercera, que se celebrarà al setembre, en la qual participarà un nombre de candidats que oscil·larà entre 80 i 100. D'aquests se'n seleccionaran entre 18 i 20, que es jugaran l'entrada a l'acadèmia amb una gala en directe.

A l'abril, RTVE va confirmar el retorn d''Operación Triunfo' a la televisió arran de l'èxit de la celebració dels 15 anys de la primera edició.

stats