Pàgina no trobada

Ens sap greu, la pàgina que demaneu no es troba al nostre servidor. Utilitzeu el nostre cercador per trobar el que busqueu.

O bé, aneu a:

Portada de l’Ara.cat

Si continueu sense trobar el que busqueu, podeu contactar amb l’Ara.cat.

#0 celebra el primer aniversari amb l’anunci de nous fitxatges

Joaquín Reyes, Sílvia Abril, Aitana Sánchez Gijón i Paula Vázquez s'incorporaran al canal

L’1 de febrer del 2016, Movistar+ posava en marxa #0. Un any després, #0 s’ha convertit en el canal de pagament més vist de la plataforma i el sisè si es tenen en compte també les cadenes en obert que es poden sintonitzar a través de Movistar+. Així ho va anunciar ahir Movistar+ durant l’acte per celebrar l’aniversari de #0, en què el grup va explicar que el perfil d’audiència del canal és urbà, de classe alta i se situa entre els 25 i 54 anys. La plataforma també va exposar que més del 40% del consum dels continguts de #0 és en diferit i va donar a conèixer alguns dels seus nous projectes.

Entre les novetats, Movistar+ va confirmar els fitxatges de Joaquín Reyes, Sílvia Abril, Raúl Cimas, Vaquero i Sara Escudero, que participaran en el nou programa de comèdia Cero en Historia. L’actriu Aitana Sánchez Gijón formarà part de la producció històrica Conquistadores: Adventum, mentre que Diego Cortijo protagonitzarà La búsqueda, un espai sobre enigmes de la civilització. Un altre dels projectes de #0 és Street viú, un format que retratarà la societat espanyola a través dels carrers de les ciutats. A més, el canal preveu estrenar enguany El puente, un programa presentat per Paula Vázquez.