Mèdia 15/09/2015

La Champions engega sense acord entre BeIN i Movistar+

à.g.
2 min
Jaume Roures, soci fundador de MediaPro.

BarcelonaAvui se celebra la primera jornada de la fase de grups de la Champions, però el campionat comença sense que MediaPro, que té els drets per als partits en tancat a través del seu canal BeIN, hagi tancat un acord amb Movistar+, la principal plataforma de televisió de pagament. Però el primer problema per a Telefónica arriba demà, data en què el Barça juga contra el Roma i, com que ho fa en dimecres, es tracta d’un partit de pagament. Movistar+ no el podrà emetre i això donarà un avantatge competitiu a Orange TV i Vodafone TV, que sí que han comprat el canal BeIN a MediaPro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La veritable espasa de Dàmocles, però, caurà d’aquí quinze dies, que és quan el Reial Madrid -el principal equip a Espanya, pel que fa a seguidors- juga el seu primer partit no disponible en obert. Amb tot, Jaume Roures, fundador de MediaPro, explicava ahir a RAC1 que la negociació pot continuar fins i tot encara que el campionat ja estigui en marxa. Tot i que no descarta que hi pugui haver avui un acord d’última hora, ha constatat que Telefónica “no ha contestat en les últimes tres setmanes”.

Els partits en obert els emetrà Antena 3, i també TV3, que ha comprat l’anomenada finestra catalana. Seran en dimarts i Atresmedia és qui té el dret a escollir quin equip de la lliga espanyola tria per oferir en obert. Així, si escull algun equip que no sigui el Barça, també aquests partits es podran seguir només a través de BeIN.

Una alternativa per fer-ho, si no s'està abonat a Orange TV o Vodafone TV és fer-ho a través de Totalchannel.com i beinsports.es, que permeten veure els partits a través d'internet. Això sí, la qualitat de recepció depèn de l'ample de banda que tingui contractat l'usuari.

stats