Mèdia 27/11/2015

Chenoa i Àngel Llàcer presentaran les campanades de TV3

L’any passat Roger de Gràcia i Màbel Martí van formar la parella que va presentar les campanades en aquesta cadena

Núria Juanico
2 min
Chenoa i Àngel Llàcer

BarcelonaLes campanades de TV3 estaran encapçalades aquest any per la cantant Chenoa i el xòuman Àngel Llàcer. Segons ha pogut saber l’ARA, Chenoa i Llàcer formaran la parella que s’encarregarà de donar la benvinguda al 2016 per a TV3. Chenoa ha exercit de jurat de la tercera edició del concurs Oh happy day, mentre que Llàcer va presentar la temporada passada el programa Còmics. L’any passat Roger de Gràcia i Màbel Martí van formar la parella que va presentar les campanades en aquesta cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Televisió Espanyola (TVE), en canvi, no se la juga. Un any més, la parella formada per Anne Igartiburu i Ramón García (01) repetirà i viurà les campanades des de la Puerta del Sol de Madrid. Aquesta serà la quarta vegada que la parella dóna la benvinguda a l’any nou des de TVE, ja que també van fer-ho l’any passat, el 2005 i el 2006. De fet, Igartiburu ha conduït les campanades durant 11 anys consecutius a TVE, mentre que Ramón García ho ha fet en 13 ocasions, en aquest cas, però, no consecutives. Les campanades es podran seguir des de La 1, el Canal Internacional de TVE i la web de TVE. Una altra presentadora que repetirà al capdavant de les campanades serà Cristina Pedroche (02) però en aquesta ocasió no ho farà a La Sexta, com l’any passat, sinó a Antena 3.

Al seu costat, Pedroche hi tindrà un clàssic dels Caps d’Any a Antena 3, Carlos Sobera, que ja es va fer càrrec d’aquest espai l’any passat i també el 2011 i el 2012, a més d’haver-ho fet el 2009 a La 1.

Finalment, Mediaset ha optat aquest any per posar al capdavant de les campanades la presentadora de Cámbiame, Marta Torné, i els coaches del programa Cristina Rodríguez, Pelayo Díaz i Natalia Ferviú (03). Els quatre presentadors donaran la benvinguda a l’any nou en una retransmissió que es podrà seguir des de tots els canals de Mediaset, excepte Boing. Com en el cas d’Igartiburu, García, Pedroche i Sobera, les quatre cares més visibles de Cámbiame oferiran les campanades des d’un balcó de la Puerta del Sol de Madrid. L’any passat les campanades de Telecinco van estar protagonitzades pels principals personatges de la sèrie Chiringuito de Pepe.

stats