EL RADAR
Mèdia 03/01/2016

‘Chiringuito de Pepe’ torna aquest dilluns a Telecinco

J. Callarissa
1 min
‘Chiringuito de Pepe’ torna 
 Aquest dilluns a Telecinco

La segona temporada de la sèrie Chiringuito de Pepe arrenca les emissions demà en prime time a Telecinco. Amb aquesta situació dins de la graella televisiva la sèrie s’enfrontarà al cinema programat per la resta de cadenes generalistes, que domina la programació durant totes aquestes festes fins a Reis. En l’estrena de la nova temporada -la segona de la ficció, rodada a Peníscola- es podran descobrir alguns personatges nous, que se sumen a l’ampli repartiment amb què compta la sèrie des de l’inici. Acompanyaran Santi Millán, el protagonista, el còmic Dani Martínez, la model i presentadora Patricia Conde i alguns cameos de luxe, com el de Karra Elejalde (Koldo a Ocho apellidos bascos ), Pepe Viyuela (Chema a Aída ) o Asunción Balaguer.

A més a més, aquesta nova temporada serà l’última que s’emet de la ficció, que no tindrà tercera entrega. “Després d’una llarga conversa amb la productora vam concloure que no tenia gaire sentit seguir perpetuant-nos amb la sèrie. Però sí que ens agrada l’univers de tendresa i els personatges. Per això, podríem fer un spin-off ”, va explicar Manuel Villanueva, director general de continguts del grup Mediaset. Que la sèrie narri la quotidianitat d’un xiringuito de platja, diu Villanueva, no serà cap impediment perquè la sèrie tingui èxit a l’hivern.

La nova temporada tindrà 16 episodis, sis més que la primera temporada, que es va estrenar el 2014. Els actors originaris de la ficció són Santi Millán, Jesús Bonilla, Begoña Maestre i Dafne Fernández.

stats