Periodisme
Mèdia 04/10/2014

Cinc premis SND de disseny per a l'ARA

La Society for News Design el nomena finalista en la categoria de diaris més ben dissenyats i li atorga quatre medalles entre l'edició en paper i la digital

Ara
1 min
Detall de l'interactiu 'Tres anys de periodisme'

BarcelonaL'ARA ha estat finalista en la nova edició dels premis que lliura anualment el capítol espanyol i portuguès de la Society for News Design (SND) en la categoria de diari més ben dissenyat d'entre els que tenen entre 15.000 i 50.000 exemplars de difusió. El navarrès 'Diario de Noticias' ha resultat guanyador d'aquest apartat. Entre els rotatius de més de 50.000 exemplars, el premi ha recaigut en el portuguès 'Público', i 'El Correo' de Bilbao ha quedat finalista. I pel que fa als de menys de 15.000 còpies, s'ha premiat la nova capçalera sevillana 'El Decano Deportivo', i 'Jornal de Leiria' com a finalista. En l'apartat de revistes, 'Esquire' s'ha endut el màxim premi.

La SND ha concedit, a més, quatre medalles a l'ARA en què es premien treballs o portades concretes:

– Portada del suplement 'Play' dedicat al carnestoltes: Medalla de Bronze en portades de suplements.

– Suplement 'Shakespeare emocionant': Medalla de Plata a suplements complets.

– Interactiu 'Tres anys de periodisme': Medalla d'Or d'especials digitals.

– Interactiu 'Consulta, atur, espionatge': Medalla de Bronze d'especials digitals.

L'any passat, el diari va obtenir també quatre medalles en aquests guardons de disseny. En total, enguany s'han presentat 2.125 treballs a la consideració d'un jurat format per professionals del sector i professors universitaris. Els premis es lliuraran el 14 de novembre en el marc d'un congrés que se celebrarà a la seu de la Universitat de Navarra a Madrid.

stats