TELEVISIÓ
Mèdia 09/07/2016

Ciutadans s'ofèn per una història gai de la sèrie ‘Cites’

Una diputada de la formació denuncia al Parlament suposats paral·lelismes perjudicials per al seu partit en una trama de la ficció de TV3

àlex Gutiérrez
1 min

BarcelonaA Ciutadans (C's) estan ofesos per una trama de la sèrie 'Cites', de TV3, que reflecteix la relació homosexual entre un xef i un polític d'un partit imaginari. Els dos homes s'han conegut en una web de cites i discuteixen per la vida política del diputat, que no vol sortir de l'armari suposadament perquè el seu partit l'hi impedeix.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La diputada Sonia Sierra va denunciar ahir el que consideren que és una paral·lelisme entre la formació política imaginària de la sèrie i el seu partit, Ciutadans. El fet que les parets de fons que apareixien en dues escenes fossin de color taronja o que es digués que el partit era liberal i havia sorgit de la ciutadania -s'anomena Unió Ciutadana– és motiu de conflicte, segons va exposar Sierra. El director de TV3, Jaume Peral, va negar el paral·lelisme.

Minuts més tard, el diputat d'ERC Sergi Sabrià va aprofitar un torn de paraula per mostrar un mòbil on es veia una de les escenes esmentades per Sierra –la roda de premsa del diputat a la seu del partit, en què menteix per negar la seva homosexualitat– amb la paret de color blau.

La situació va derivar en un inesperat diàleg sobre si la paret taronja culpable era la de la seu del partit fictici o la del menjador de casa d'un dels protagonistes, on una estona abans de la roda de premsa en qüestió els dos homes discutien, amb la intervenció del cap de premsa del partit imaginari, que pressionava per mantenir la relació oculta i fins i tot intentava subornar la parella del diputat.

stats