TELEVISIÓ
Mèdia 10/12/2010

Prisa tanca CNN+

El grup ha emès una nota de premsa on explica que "no exercirà l'opció de lloguer d'un canal de notícies a la TDT".

Laia Altarriba
1 min

BarcelonaPrisa ha decidit tancar el canal CNN+. Els treballadors ho han sabut aquest divendres a la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el procés de negociació entre Prisa i Telecinco per la compra de Cuatro, Telecinco ha passat a ser la propietària dels quatre canals de la TDT que tenia Cuatro. Havien acordat, però, que Prisa podia llogar un d'aquests canals per emtre-hi continguts d'actualitat informativa, és a dir, per emetre-hi la programació de CNN+. Aquest divendres a la tarda, però, Prisa ha fet públic amb una nota de premsa que "no exercirà l'opció de lloguer d'un canal de notícies a la TDT". És a dir, que renuncia a emetre CNN+ per la TDT.

Un dels motius que haurien portat Prisa a prendre aquesta decisió és que Telecinco no està interessada en aquest canal. L'altre motiu és que Prisa no té diners per renovar la llicència que paga a CNN i que caduca el 31 de gener.

Fonts dels treballadors expliquen que els han dit que el tancament es farà de manera gradual. De fet, el canal de TDT per on actualment emet CNN+ ha de seguir ocupat fins al 31 de desembre i hi ha la possibilitat de 3 mesos de pròrroga.

Tot i la notícia, en el mateix comunicat, Prisa informa que, enlloc d'un canal d'informació, "prepararà un canal d'actualitat amb vocació glogal, distribuït en la plataforma del Grup i altres xarxes digitals, [...] en una estratègia destinada a reforçar la seva presència informativa al mercat global de l'espanyol i el portuguès". És a dir, un canal a Digital +, la plataforma de televisió privada de Prisa.

stats