Mèdia 09/03/2017

L’ARA debat el futur de la democràcia

El monestir de Pedralbes acollirà la xerrada ‘La democràcia protegirà les generacions futures?’, la segona del cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’, moderada per Antoni Bassas

2 min
L’ARA debat el futur de la democràcia

“Les darreres votacions més controvertides, Trump i Brexit, han estat decidides pels votants més vells. Si haguessin votat només els joves, el resultat hauria estat un altre: per què les generacions que es veuran més afectades per aquestes decisions no poden tenir un pes més important en les votacions?”, reflexiona Daniel Gamper, coorganitzador i comoderador del cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’. La democràcia com a garant del futur de les noves generacions serà l’eix central de la segona conferència d’aquest cicle de debats filosòfics, organitzat per l’ARA i el monestir de Pedralbes, i moderada per Antoni Bassas. La conversa comptarà amb la participació d’Iñigo González, professor de filosofia política de la Universitat de Barcelona, i girarà a l’entorn de la democràcia com a instrument que té dificultats per fer-se càrrec de la justícia internacional, i sobre quines solucions hi ha per introduir les generacions futures en la política.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Compra aquí les entrades per a la xerrada ‘La democràcia protegirà les generacions futures?’

“El problema és que les democràcies estan lligades pel termini breu de les eleccions i de les legislatures, la qual cosa fa que no es tingui en compte que les decisions d'avui tindran efectes a llarg termini en el futur”, afirma Gamper. La conferència ‘La democràcia protegirà les generacions futures?’ tindrà lloc el dijous 16 de març a les 19.00 h a la sala d'actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Per poder assistir-hi, els interessats s’hi poden inscriure aquí. A més, els subscriptors de l’ARA que comprin l’entrada podran gaudir d’una visita i un taller de cuina medieval exclusius. Per reservar plaça per a aquesta activitat, cal accedir a l'Espai del Subscriptor i indicar el codi localitzador que trobareu imprès a l'entrada de la xerrada.

stats