Publicitat
Publicitat

RECULL DE PREMSA

La marxa contra les retallades monopolitza la portada d''El Periódico'

Tots els diaris catalans destaquen a la primera plana la manifestació convocada pels sindicats contra els ajustos del Govern, però no tots hi dediquen el mateix espai

La portada del diari El Periódico d'aquest diumenge, la número 5.000 des que el diari s'edita també en català, presenta una gran fotografia de la manifestació que dissabte va recórrer els carrers del centre de Barcelona. La imatge ocupa pràcticament tota la primera plana, on destaca el “clam contra les retallades”. La portada de La Vanguardia, en canvi, fa passar la situació del municipi murcià de Llorca i les recomanacions econòmiques que arriben des d'Europa per davant de la notícia de la manifestació. “Milers de veus clamen contra les retallades”, titula el diari del grup Godó. El Punt i Avui sí presenten com a primer tema, com fa El Periódico, la marxa “contra la tisorada” però hi destaquen també altres temes d'actualitat com la influència en la política britànica que podria tenir el referèndum d'independència per a Escòcia o les negociacions perquè el soci xinès de BMW s'instal·li a Catalunya.

Pel que fa a la premsa de Madrid, El Mundo és l'únic diari que es fa ressò de la marxa contra les retallades de Barcelona però interpreta que es va fer "contra els polítics". Abc dedica una portada sencera a Rajoy i al triomf del PP a Andalusia, mentre La Razón destaca l'enquesta electoral del 22-M i la marxa de l'Associació de Víctimes del Terrorisme a Madirid. El País, per la seva banda, se centra en l'economia europea i en l'enquesta elaborada per Demoscopia.

Els esportius, en canvi, no es posen d'acord sobre el focus d'atenció de la jornada d'aquest diumenge. Així, des de Barcelona, Sport i Mundo Deportivo destquen "l'homenatge" que significarà el partit del Camp Nou per al Barça campió de Lliga. A Madrid, però, As i Marca dediquen la primera plana a Cristiano Ronaldo i a la seva lluita pel 'pitxitxi'.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT