Mèdia 27/11/2018

Eloi Cordomí i Ester Bertran transmetran la Cavalcada de Reis de Vilanova i la Geltrú per a TV3

Els personatges del canal Super3 també visitaran la ciutat del Garraf

Ara
1 min
Eloi Cordomí i Ester Bertran

BarcelonaTV3 ha escollit Vilanova i la Geltrú per a la tradicional transmissió de la Cavalcada de Reis, que tindrà lloc el dia 5 de gener a la tarda. El meteoròleg Eloi Cordomí i la reportera del 'Tot es mou' Ester Bertran seran els encarregats de narrar l'esdeveniment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cordomí serà l'encarregat d'explicar els trets més característics de la Cavalcada de Vilanova, que el 1998 va estrenar nova escenografia i vestuari, dissenyats Amadeu Ferré, i que compta amb la participació de més de 200 voluntaris vinculats a diverses entitats de la ciutat. A més, des d'un estudi situat a la plaça de la Vila conversarà amb personatges emblemàtics de la població.

Bertran, per la seva banda, oferirà "una visió divertida i sorprenent dels fets que hagin passat els dies previs a la Cavalcada, com l’arribada del patge reial Eliseu o l’entrenament que estan rebent els cavalls que hi participaran". La reportera també farà connexions des de dins de la Cavalcada, per viure-la "com una vilanovina més".

A més, els personatges del canal Super3 també visitaran Vilanova. Entre ells hi haurà el Biri Biri, que es perdrà per la ciutat. La família demanarà ajuda als veïns per trobar-lo a partir de diverses pistes que hi haurà escampades pels carrers. Diverses cares conegudes de TV3, com els Òscars, Toni Cruanyes i Laia Ferrer, participaran al programa compartint amb els espectadors els seus records més divertits i emocionants de la nit de Reis.

stats