El creador de 'La Riera' admet que ell ja hauria "matat" la sèrie

David Plana i Pere Arquillué defensen a RAC1 que la telenovel·la hauria hagut d'acabar fa uns anys

El creador de 'La Riera', David Plana, i l'actor Pere Arquillué, que hi interpreta el personatge del Claudi, creuen que la sèrie s'hauria hagut d'acabar fa temps. En declaracions al programa  'Via lliure' de RAC1, tots dos han assegurat que, des del seu punt de vista, TV3 ja hauria hagut de "matar" la telenovel·la de sobretaula, que va néixer  amb la idea de tenir dues temporades i que ja està preparant la vuitena.

"Aquests productes a vegades es van pervertint en ells mateixos, es tornen molt endogàmics", ha reflexionat Arquillué, que ha considerat un encert que, un cop TV3 va decidir allargar 'La Riera' amb una vuitena temporada, s'optés també per renovar "pràcticament tot l'equip de guionistes". "Es nota un altre aire, entren personatges nous", ha explicat l'actor.

TV3 havia anunciat inicialment que 'La Riera' s'acabaria aquest estiu, al final de la setena temporada, però unes setmanes més tard va canviar de parer i va decidir allargar-la com a mínim un any més, a causa de la complicada situació pressupostària de la cadena, que feia impossible la inversió necessària per tirar endavant una nova producció d'aquestes característiques.

Més continguts de