Mèdia 03/07/2013

Cuatro estrena el 'thriller' polític 'Scandal' i manté el duel de sèries

A.c.r.
1 min
Cuatro estrena  el 'thriller' polític 'Scandal' i manté el duel de sèries

BarcelonaLes nits de dimecres seguiran presentant a partir d'avui un duel de sèries nord-americanes entre La Sexta i Cuatro, tot i que amb noves protagonistes. Al canal d'Atresmedia, Juego de tronos substitueix The following , mentre que al de Mediaset s'hi manté Homeland , però, a continuació, debuta Scandal (23.15 h), que ocuparà la franja que ha deixat lliure Elementary .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta nova ficció, protagonitzada per Kerry Washington (Django desencadenat ), es fixa en el dia a dia d'una agència de relacions públiques que treballa per netejar la imatge pública dels seus clients i evitar possibles escàndols mediàtics. Entre els casos que hauran de tractar hi ha el d'un milionari que veu com el seu fill és acusat de violació, el d'un dictador que vol rescatar la seva família després d'un segrest i el d'un pilot d'avió que ha estat protagonista d'un accident aeri. Per començar, però, serà la mateixa Casa Blanca qui es posarà en contacte amb l'agència en relació amb un cas que podria esquitxar el president dels Estats Units, de qui la directora del bufet (Washington) havia estat cap de comunicació.

La sèrie, estrenada als Estats Units per la cadena ABC el mes d'abril de l'any passat, ja prepara la tercera temporada després d'haver tancat les dues primeres amb bons resultats d'audiència.

stats