Mèdia 09/03/2012

El diari més venut d'Europa deixarà de publicar dones despullades a la portada

El tabloide sensacionalista alemany 'Bild' ho anuncia coincidint amb el Dia de la Dona. Les fotografies apareixeran només en pàgines interiors

Efe
1 min
Última portada de 'Bild' amb una dona despullada

BerlínEl tabloide alemany 'Bild', el diari europeu de més tirada, ha anunciat avui la retirada de la seva portada de la tradicional foto d'una jove despullada, després de gairebé 28 anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Bild' publica avui la imatge de la jove polonesa Eva i anuncia als seus lectors que serà l'última d'una llarga tradició, després de l'acord assolit pel consell de redacció amb motiu del Dia de la Dona i en absència de totes les dones del diari, que van gaudir ahir d'un dia lliure per la festivitat.

"'Bild' seguirà sent sexi en el futur, però també modern i millor presentat a les seves pàgines interiors", escriu el rotatiu, que al llarg de gairebé tres dècades ha publicat la imatge de més de 5.000 joves belleses a la seva portada.

La primera fotografia d'una 'gateta', com s'anomena a la redacció la jove seleccionada, va ser publicada el 29 de març de 1984 amb la imatge de Miss Àustria, Evelyn Rillé, que tenia llavors 23 anys.

El popular tabloide, amb un tiratge diari que ronda els tres milions d'exemplars, anuncia que continuarà publicant en pàgines interiors la "gateta" seleccionada a diari.

stats