Mèdia 18/03/2015

David Lynch no veu clar el retorn de 'Twin Peaks'

El director assegura que han sorgit "complicacions" però Showtime diu que el projecte segueix endavant

Ara
2 min

BarcelonaEl retorn de 'Twin Peaks' podria quedar-se en un projecte frustrat. El director de la sèrie original i d'aquesta seqüela, David Lynch, va explicar dilluns, segons recull el portal Digital Spy, que han sorgit "complicacions" a l'entorn del projecte, i va afegir: "A aquestes altures no estic segur de què passarà". Amb tot, Lynch va insistir que té ganes de rodar la nova temporada de la sèrie: "M'encanta el món de 'Twin Peaks' i els seus personatges, i crec que seria molt especial tornar-hi", va assegurar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat els dubtes expressats per Lynch, la cadena que impulsa el retorn de la sèrie, Showtime, afirma que el projecte segueix en peu. "El que està passant és que hi ha un procés de preproducció amb David Lynch. Tot va endavant i tothom està entusiasmat", ha explicat una font de la cadena al portal Entertainment Weeky.

Segons aquesta mateixa web, Showtime ja ha rebut els guions dels nous capítols que hauria de tenir la nova temporada i els ha donat llum verda. De fet, durant les últimes setmanes la cadena ha anunciat que Sheryl Lee tornarà a interpretar Laura Palmer i que Kyle MacLachlan serà l'agent Dale Cooper una altra vegada. En qualsevol cas, Showtime no es plantejaria tirar el projecte endavant si no és sota la direcció de Lynch, i per això se sospita que les "complicacions" podrien estar relacionades amb la negociació del seu contracte.

El retorn de 'Twin Peaks' està previst per a l'any que ve, coincidint amb el 25è aniversari del final de la sèrie original, que es va emetre a la cadena nord-americana ABC entre el 8 d'abril del 1990 i el 10 de juny del 1991.

stats