Mèdia 27/11/2018

Dazn es queda els drets de l'Eurolliga a Espanya per a les pròximes quatre temporades

La plataforma per 'streaming' començarà a operar a l'Estat a partir del 2019

Ara
1 min
Ádám Hanga

BarcelonaDesprés d'arrabassar els drets de MotoGP a Movistar, Dazn ha sumat un nou actiu a la seva oferta: l'Eurolliga de bàsquet. La plataforma de retransmissions esportives per 'streaming' ha anunciat que, a partir del 2019, emetrà la competició, en la qual juga el Barça Lassa, en exclusiva a Espanya durant les quatre pròximes temporades, és a dir, fins a la 2022-23. A més, també oferirà l'Eurocup, la segona competició europea, en què participen, entre d'altres, l'Unicaja de Màlaga i el València Basket.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb la compra dels drets del motor i de les competicions europees de bàsquet, Dazn, que ja opera a Itàlia, Alemanya i els Estats Units, entre altres països, es vol fer un lloc en el mercat espanyol, en què començarà a funcionar el 2019. A aquests dos esports cal sumar-hi la Premier League, que també emetrà Dazn en exclusiva.

El president i conseller delegat de l'Eurolliga, Jordi Bartomeu, ha assegurat que està "molt satisfet amb l'acord" perquè considera que "estendrà l'abast digital" de les competicions i permetrà "augmentar el públic a Espanya".

Per la seva banda, el director comercial de Dazn, Jacopo Tonoli, ha destacat l'ambició de l'empresa, que ha apostat "pel canvi en la manera que els aficionats gaudeixen de l'esport", augmentat la tecnologia de l''streaming'. "Ens estem expandint a un ritme increïble i aviat podrem compartir més detalls sobre el nostre llançament, amb un insuperable ventall de drets", ha afegit Tonoli.

stats