Mèdia 29/03/2022

DAZN i Movistar+ arriben a un acord per distribuir la Lliga per cinc temporades

Telefónica pagarà un total de 1.400 milions d'euros pels drets no exclusius

ARA
1 min
Imatge d'arxiu d'un partit de lliga

DAZN i Movistar+ han tancat un acord de distribució no exclusiu de la Lliga per a cinc temporades, de la 2022/2023 a la 2026/2027, per un total de 280 milions d'euros per a cadascuna de les temporades, segons ha informat Telefónica a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Gràcies a aquest acord, DAZN, que es va adjudicar els drets d'emissió en exclusiva de 175 partits de la màxima competició espanyola per a les temporades de la 2022/23 a la 2026/27, posarà aquest paquet a disposició dels clients de Movistar+, com a part de l'oferta de DAZN integrada en aquesta plataforma, tant a través de la seva aplicació com dels canals lineals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons han informat en un comunicat, els aficionats al futbol que no siguin clients de Movistar+ també podran contractar el paquet DAZN LaLiga directament a l'aplicació de DAZN. DAZN s'encarregarà de la producció d'aquests cinc partits per jornada i incorporarà un nou equip de presentadors, narradors i comentaristes a les retransmissions.

Mitjançant aquest acord, Telefónica i DAZN intercanviaran els partits que cadascun d'ells va guanyar en el procediment d'adjudicació de drets televisius per part de la Lliga, que es va tancar el desembre passat, i d'aquesta manera oferiran les jornades completes.

"Estem molt contents d'anunciar aquest nou acord de distribució amb Movistar+, que amplia la nostra associació actual. La nostra missió és fer que l'esport premium sigui més accessible a un nombre cada vegada més gran d'aficionats d'una manera fàcil, flexible i innovadora. I aquest acord ens permet fer-ho, alhora que aconseguim un creixement més gran a Espanya", ha assegurat Jacopo Tonoli, director comercial de DAZN Group.

stats