Mèdia 14/07/2016

Avui, el model turístic de Barcelona, a debat

Antoni Bassas conversarà amb Miquel Puig, Agustí Colom, Jordi William Carnes i Patrícia Gabancho sobre el model turístic de la ciutat

1 min
El model turístic de Barcelona, a debat

L’any passat, 8.303.649 turistes van fer 17.656.329 de pernoctacions a Barcelona. La xifra de turistes que la ciutat ha acollit des del 2009 ha crescut en gairebé 2 milions de persones i en gairebé 5 milions de pernoctacions més. Molts són els que manifesten el seu disgust perquè “la ciutat s’ha venut al turisme”. D’altra banda, l’impacte econòmic dels 52 milions de turistes i 110 milions de pernoctacions en els darrers 6 anys és innegable i s’ha convertit en el principal argument dels que defensen potenciar el volum de visitants. Cada any, la xifra de turistes s’incrementa en 300.000 més respecte de l’any anterior, fet que manté viu el debat entre els barcelonins.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un debat que es posarà sobre la taula aquesta tarda, de la mà d’en Jordi William Carnes, director general de Turisme de Barcelona, Miquel Puig, doctor en economia, Agustí Colom, regidor d'Empresa i Turisme a l'Ajuntament de Barcelona i Patrícia Gabancho, periodista i escriptora, a la 'Trobada I ARA QUÈ?’ a l’Auditori Banc Sabadell. La xerrada moderada per Antoni Bassas aprofundirà sobre els pros i contres de l’actual model turístic de la capital catalana i cap a on s’ha de dirigir.

Inscriu-te al debat 'Un model turístic per a Barcelona'

La 'Trobada I ARA QUÈ? Banc Sabadell’ tindrà lloc avui, 19 de juliol, a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona (Diagonal, 407) a les 19 h. Per poder assistir-hi, els interessats s’hi poden inscriure aquí.

stats