Mèdia 15/12/2013

Diana Garrigosa, sobre Pasqual Maragall: "És feliç, no està angoixat i no té por del futur"

La dona de l'expresident de la Generalitat ha assistit a 'La Marató' de TV3 per parlar de la malaltia del seu marit

1 min
VEUS DE GRAN PERSONALITAT  01. Pasqual Maragall amb els artistes participants. 02. Serrat i Pérez Cruz, cantant Paraules d'amor. 03. Els expresidents Maragall i Pujol.

La dona de Pasqual Maragall, Diana Garrigosa, ha dit el vespre d'aquest diumenge a 'La Marató' que el seu marit −que pateix Alzheimer− "està bé i s'ho passa bé". "No és el d'abans ni li agraden les coses d'abans. Li satisfan coses més senzilles. És feliç, no està angoixat", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Garrigosa també ha afirmat que Pasqual Maragall "encara reconeix gairebé a tothom i els diu pel seu nom, però a vegades no sap on és l'americana i potser està penjada al mateix lloc de sempre". "No té por del futur, o almenys no hi pensa, no el té present. És una manera estupenda de poder ser positiu: no pensar-hi. Jo també ho faig", ha sentenciat.

P { margin-bottom: 0.21cm; } "Ens pensàvem que era per l'estrès, perquè va tenir un últim any a la Generalitat molt dur", ha continuat Garrigosa. Segons diu, Maragall "segueix l'actualitat, però llegeix poc. Jo li llegeixo articles que crec que li poden interessar, i quan llegeixo ho segueix perfectament, fa preguntes i s'interessa molt".

"Sé que arribarà el moment en què serà totalment dependent. M'he d'anar preparant", ha assegurat. Finalment, Garrigosa ha conclòs que 'La Marató' "és molt important per s nosaltres perquè toca la nostra fibra. És especialment important. En general és un fenomen extraordinari, fora de mida, increïble", ha conclòs.

stats