El diari digital El Món creix amb la incorporació de Delcamp.cat

La publicació, molt arrelada al Camp de Tarragona, s'afegeix a les edicions territorials del mitjà dirigit per Salvador Cot

El Món, diari digital hereu d'El Singular, fa un nou salt amb la incorporació del portal Delcamp.cat, un mitjà amb una forta implantació al Camp de Tarragona i que ara s'afegeix a les edicions territorials de la capçalera dirigida per Salvador Cot

Segons anuncia avui El Món, "l'objectiu és construir un gran projecte digital en català, capaç de competir a tots els nivells amb qualsevol altra iniciativa mediàtica, inclosos els grans grups en castellà", en paraules de Ramon Grau, president de Tot Media, empresa editora d'El Món.

Grau i Cot estan al capdavant d'un projecte que presenta El Món com a capçalera generalista però que vol anar incorporant altres diaris territorials per ampliar la seva presència en el mapa comunicatiu català. "Tot Media té el periodisme local en el seu ADN, amb el Tot Sant Cugat com a mitjà de referència", recorda Ramon Grau.

Delcamp.cat era al Grup Nació Digital i ara es trasllada al grup Tot Media, que ja inclou també mitjans temàtics com DiariCasteller, BeNegre, Via Empresa i Vadevi.cat.

"Es tracta d'una iniciativa empresarial al servei d'un projecte periodístic. Som un grup de mitjans compromesos amb el periodisme i amb el país", afegeix Salvador Cot.