COMUNICACIÓ
Mèdia 10/05/2011

Discussió en antena entre Joaquim Nadal i Manel Fuentes

El líder del PSC al Parlament i el periodista de Catalunya Ràdio han mantingut una conversa pujada de to sobre el vot negatiu dels socialistes catalans en la votació d'aquesta tarda al Congrés perquè Catalunya rebi el fons de competitivitat

Redacció
1 min

BarcelonaL'entrevista que aquest matí han mantingut a Catalunya Ràdio el periodista Manel Fuentes i el cap del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, amb els 1.450 milions del fons de competitivitat que el govern espanyol deu a Catalunya i el vot negatiu dels diputats del PSC al Congrés com a teló de fons, ha deixat diversos moments de tensió dialèctica, un episodi que s'està convertint en un clàssic ja en les converses entre els dos personatges. La tensió no h impedit, però, que tots dos es mantinguessin correctes en les formes i fins i tot s'han acomiadat cordialment. Fuentes li ha agraït a Nadal la presència en l'antena del programa i el polític li ha dit, amb no poca ironia: “Aquí em té a la seva disposició, encara que sigui per rebre algun clatellot”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fuentes ha recuperat per a la conversa d'aquest matí talls de veu de l'entrevista que el mes passat va fer a Nadal, en què el líder dels socialistes avançava que portaria fins a les “últimes conseqüències” les discrepàncies amb el govern espanyol sobre el fons de competitivitat. El periodista s'ha mostrat molt directe i inquisitiu des de bon principi i després de sentir el tall li ha preguntat a Nadal si “confirma o es desdiu” d'aquelles declaracions.

Nadal, correcte en les formes però evidentment molest en el fons, ha acusat Fuentes de fer una “prèdica matinal” amb el seu editorial de primera hora, en què també carregava tintes contra els socialistes catalans. “Discrepo de vosté”, li ha contestat Nadal, que se n'ha sortit com ha pogut, de les pressions dialèctiques a què l'ha sotmès Fuentes.

stats