Mèdia 03/01/2020

Disney+ anuncia per a aquest any l'estrena de la sèrie de Marvel 'WandaVision'

L'arribada del projecte estava prevista inicialment per al 2021

Ara
1 min
Imatge promocional de 'Wandavision'

BarcelonaWandaVision, la nova sèrie basada en l'univers de superherois Marvel, s'estrenarà finalment aquest any i no durant el 2021, com estava previst. Disney ho ha revelat en un vídeo que ha llançat coincidint amb l'inici de l'any per promocionar els nous continguts que s'incorporaran a la seva plataforma de streaming, Disney+, al llarg dels 12 mesos vinents, i en què s'inclou per sorpresa aquest títol. Al juliol, Marvel ja havia anunciat el projecte, però havia adjudicat com a data d'estrena la primavera de l'any vinent.

El títol de WandaVision uneix el nom dels dos personatges que la protagonitzaran: Wanda Maximoff, coneguda com la Bruixa Escarlata (que serà interpetada per Elizabeth Olsen), i Visió (Paul Bettany). La trama, repartida en sis capítols, se situarà a continuació dels fets narrats a la pel·lícula Vengadores: Endgame. Jac Shaeffer és la creadora i guionista de la sèrie, que es va començar a rodar al novembre. Tot i així, al vídeo promocional de Disney+ no se'n mostra encara cap imatge.

Entre els altres títols que la plataforma de Disney té previst incorporar al llarg d'aquest any hi ha Toy story 4, Star Wars: The clone wars, la segona temporada de The Mandalorian i de High School Musical, els remakes d'El rei lleó i d'Aladdín –estrenats al cinema l'any passat– i una altra sèrie de Marvel, The Falcon and the Winter Soldier. Disney+ funciona als Estats Units, el Canadà i els Països Baixos des del 12 de novembre, però no serà fins al 31 de març que s'expandeixi a la majoria de països del món, incloent-hi Espanya.

stats