Mèdia 18/06/2021

Disney+ incorpora en català al seu catàleg 'El geperut de Notre Dame', 'Onward' i 'Brave: indomable'

Amb aquests tres títols, la plataforma ofereix un total de 24 pel·lícules i un curt doblats al català

ARA
1 min
Una escena d'''El geperut de Notre Dame'

BarcelonaTot i que els títols disponibles en català a Disney+ encara són minoritaris, la plataforma continua ampliant-los a poc a poc. Avui el servei per streaming ha sumat a la seva oferta les versions en català d'El geperut de Notre Dame –la primera estrena de Disney en català–, Onward i Brave: indomable. Amb aquestes tres incorporacions, la plataforma suma 24 pel·lícules i un curt en català. Segons detalla el compte de Twitter Doblatge en Català, dedicat a demanar a les plataformes la incorporació de català a la seva oferta, en els últims 14 dies Disney+ ha sumat 21 títols doblats al català.

A principis d'aquesta setmana la plataforma va ampliar la seva oferta amb les versions catalanes d'Els Increïbles, Chicken little, Germà ós i Bolt. Altres títols que es poden consumir en català són Mulan, Frozen II, Ratatouille i estrenes recents com Soul o Raya i l'últim drac.

A finals del 2020 Disney+ va fer el pas d'afegir el català al menú d'idiomes fent que l'accés a la versió doblada fos més fàcil que anteriorment, quan el català s'havia de buscar com a contingut extra al submenú de cada pel·lícula.

stats