Mèdia 09/03/2020

Disney+ formarà part de Movistar+ a Espanya

La plataforma de Telefónica oferirà els continguts del nou servei de 'streaming'

Ara
1 min
Disney+ formarà part  de Movistar a Espanya

BarcelonaLa plataforma de televisió de pagament Movistar+ distribuirà a Espanya els continguts del nou servei Disney+, que inclouen pel·lícules, sèries i programes d’entreteniment, segons han informat The Walt Disney Company Iberia i Telefónica a través d’un comunicat. El nou servei de streaming de Disney inclou continguts de les firmes Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic, així com també altres creacions.

“Aquest acord reforça la nostra estratègia d’oferir el millor contingut original”, destaca el president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, en el citat comunicat. “Això marca una nova era d’entreteniment gràcies al contingut premium del nostre portafolis de marques”, afegeix el president de The Walt Disney Company EMEA, Jan Koeppen.

Disney ha escollit el 24 de març per debutar a Espanya, on des del moment inicial oferirà als seus clients 500 pel·lícules i fins a 300 sèries. Aquest moviment explica la desaparició del canal Movistar Disney, que es produirà el 31 de març. “Des del 7 d’abril els continguts del canal Movistar Disney deixaran d’estar disponibles”, anunciava la plataforma recentment.

stats