Mèdia 10/09/2019

Dues càmeres posteriors, la principal novetat del nou iPhone 11

La gamma alta del telèfon tindrà per primera vegada tres lents

Ara
2 min
Dues càmeres posteriors, la principal novetat del nou iPhone 11

BarcelonaApple ha revelat aquesta tarda els secrets de l’iPhone 11, 'smartphone' que arriba en un moment crític per a la companyia, que ha guanyat un 12% menys arran de la caiguda d’ingressos que generen els seus telèfons. La principal novetat del model, que té un preu de 699 dòlars, són dues càmeres posteriors: un gran angular i un ultra gran angular situats dins d’un marc quadrat que modifica parcialment el disseny clàssic del dispositiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La companyia ha fet especial èmfasi en la funció de tractament d’imatges mitjançant intel·ligència artificial que permet millorar automàticament la qualitat de fotografies borroses o preses en condicions de poca llum amb el mode nocturn. La gamma alta de l'iPhone 11, que es dirà Pro, tindrà tres càmeres posteriors, una més que la versió senzilla.

Tot i aquestes novetats, els analistes asseguren que es tracta d’un llançament conservador a l’espera de tenir els models que operaran amb 5G, que no estaran preparats fins a l’any vinent.

Per la seva banda, la nova versió d’Apple Watch, el Series 5, tindrà una pantalla que estarà sempre visible, independentment de la seva posició. Amb un preu de sortida de 399 dòlars, el nou rellotge tindrà una bateria que durarà fins a 18 hores.

L'altra novetat de l'acte ha sigut la setena generació d'iPads. El nou model tindrà un preu de 329 dòlars i compta amb una pantalla de retina més gran que la del model anterior i amb un xip A10 Fusion que augmenta la velocitat del dispositiu.

Apple també ha donat més detalls dels seu servei de 'streaming', Apple TV+. La plataforma començarà a emetre l’1 de novembre en 100 països i costarà 4,99 dòlars al mes, un preu bastant per sota de les tarifes de competidors com Netflix. A més, els usuaris que comprin un iPhone, un Ipad o un Apple TV s’enduran una subscripció anual gratuïta. La companyia assegura que una mateixa subscripció podrà ser compartida per fins a sis membres de la mateixa família.

Una de les produccions amb què arrencarà el nou servei és 'The morning show', protagonitzada per Jennifer Aniston i Reese Witherspoon.

Dues càmeres posteriors, la principal novetat del nou iPhone 11
stats