Mèdia 23/04/2018

'Economia en colors' no continuarà a TV3, però podria fer el salt a Amèrica

La cadena pública catalana no ha mostrat "cap interès" en la renovació de l'espai, segons Tian Riba

Ara
1 min
Tian Riba i Xavier Sala i Martín presenten Economia en colors, que demà s’estrena a TV3.

Barcelona'Economia en colors' no tindrà més temporades a TV3. Ho ha revelat aquest dilluns, a 'El món a RAC1', un dels directors de l'espai, Tian Riba, segons el qual la televisió pública catalana "no ha mostrat cap mena d'interès perquè hi hagi una tercera temporada". Riba, a més, ha deixat clar que el que ha impedit la renovació del programa no ha sigut la situació financera de la cadena: "Si només fos per la qüestió econòmica ens haurien dit que per una qüestió econòmica no podrà ser, però que els faria molta il·lusió. I no ens ho han dit", ha remarcat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De totes maneres, això no ha de suposar per força la fi del format. "La idea és portar el programa a un mercat més ampli", ha avançat Riba, i tot seguit ha precisat que pensen en l'Amèrica Llatina. Preguntat sobre la possibilitat que l'espai anés a parar a una cadena d'àmbit espanyol, el presentador, Xavier Sala i Martín, ha sigut taxatiu: "Hi ha 155 països més importants que Espanya. Jo només he posat una condició, i és que a Espanya no hi vull anar", ha dit.

'Economia en colors' es va estrenar a TV3 l'octubre del 2015, i aquesta tardor se'n va emetre la segona temporada. Durant l'emissió de l'últim capítol es va produir una incidència tècnica que tant Riba com Sala i Martín van criticar durament a través de Twitter.

stats