Mèdia 18/07/2018

Elena Rivera tampoc continuarà a ‘Cuéntame cómo pasó’

Se suma a Ricardo Gómez, que també abandonarà la sèrie al final de la 19a temporada

Ara
1 min
Elena Rivera a ‘Cuéntame cómo pasó’

BarcelonaSegona baixa destacada a 'Cuéntame cómo pasó'. Després que Ricardo Gómez anunciés al maig que deixaria d’interpretar el Carlos després de 19 temporades, ara ha sigut Elena Rivera qui ha revelat que tampoc continuarà a la sèrie de La 1. L’actriu donava vida a la Karina, la parella del Carlos, i ja feia dies que se sospitava que la desaparició d’aquest personatge (un dels fills de la família protagonista) l’arrossegaria també a ella, que jugava un rol més secundari en les trames.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara Rivera ha explicat a 'Bluper' que, quan el seu company de rodatge li va comunicar la seva decisió de plegar, va arribar a la conclusió que “el més honest per a la sèrie” seria que ella també marxés. “El punt final que se li ha donat a la Karina és el que crec que ha de ser. No sé si agradarà a tothom, però va d’acord amb la naturalesa del personatge”, ha afegit l’actriu, que va debutar a 'Cuéntame' l’any 2005, durant la sisena temporada.

Tant ella com Gómez s’acomiadaran a la tardor, al final de la 19a temporada, que s’oferirà en dues parts: els nou primers episodis es van emetre entre el gener i el març, i els altres deu veuran la llum a partir del setembre.

stats