Mèdia 21/04/2021

Emilia Clarke farà el salt de 'Joc de trons' a Marvel

L'actriu, coneguda per haver sigut Daenerys Targaryen, se suma a un repartiment encapçalat per Olivia Colman i Samuel L. Jackson

1 min
Emilia Clarke en una imatge d'arxiu

De l'univers de George R.R. Martin al de Marvel. Emilia Clarke, la Daenerys Targaryen de Joc de trons, ha fitxat per la nova sèrie de Marvel que prepara Disney+, segons ha avançat Variety. L'actriu britànica serà una de les protagonistes de Secret invasion, una sèrie que segueix les aventures d'un grup d'extraterrestres que poden canviar de forma i que porten anys infiltrats a la Terra. Clarke s'uneix a un repartiment format per Olivia Colman, que també debuta en l'univers Marvel, i Ben Mendelshon i Samuel L. Jackson, que ja han participat en projectes del segell interpretant Skrull Talos i Nick Fury, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest és el primer projecte televisiu de Clarke després del final de Joc de trons. L'actriu, que va estar nominada quatre vegades als Emmy pel paper de Daenerys Targaryen, s'han centrat en els últims anys en el cinema, amb pel·lícules com Last Christmas o Terminator Genisys. Clarke no és l'única exprotagonista de Joc de trons que s'ha sumat a la família de Marvel: Richard (Robb Stark) i Kit Harington (Jon Neu) formaran part del repartiment d'una de les noves pel·lícules del segell, Eternals.

Les sèries de Marvel són les joies de la corona de la plataforma de Disney+, juntament amb les ficcions de l'univers de Star Wars. Aquest divendres Disney+ emetrà l'últim episodi de la seva segona sèrie de Marvel, Falcon y el soldado de invierno, estrenada després de WandaVision.

stats