Mèdia 13/03/2020

L'Esport3 oferirà els mateixos continguts que el Super3 a partir de dilluns

TV3 i el 3/24 compartiran programació durant tot el matí i el 33 "reforçarà l'oferta cultural"

Albert Castellví Roca
2 min
La tercera temporada de ‘Ladybug’ arriba al canal Super3

BarcelonaEl canal Esport3 emetrà la mateixa programació que el Super3 a partir de dilluns, entre les 6 h i les 21.30 h. Per la seva banda, TV3 i el 3/24 compartiran la programació durant tota la franja matinal, i el 33 "reforçarà l'oferta cultural".

TV3 justifica els canvis per diversos motius. D'una banda, diu, permetran "reorganitzar els equips perquè tots els professionals puguin treballar amb les garanties extraordinàries de seguretat laboral que calen ara", en plena epidèmia del coronavirus. D'una altra, "respon a la necessitat d'oferir una programació més adequada a les necessitats de la ciutadania en uns moments de gran excepcionalitat". En aquest sentit, diu la cadena, "reforça la programació infantil i juvenil i la cultural", en una acció de "col·laboració amb els departaments d'Educació i Cultura de la Generalitat". Finalment, la decisió de reduir les hores d'emissió de l'Esport3 (que només funcionarà com a tal entre les 21.30 h i les 6 h) té a veure amb el fet que, arran de la crisi sanitària, "s’han anat cancel·lant les cites esportives locals i mundials de totes les disciplines".

En conjunt, doncs, TV3 considera que, amb aquesta reordenació temporal dels canals, compleix "més i millor" la missió de servei públic i "garanteix una informació puntual de tot el que passi, on passi i amb anàlisi constant dels esdeveniments i de les seves conseqüències".

En concret, TV3 i el 3/24 emetran de manera simultània, mentre duri aquesta situació, el Telenotícies matí, Els matins, Planta baixa, el Telenotícies comarques i el Telenotícies migdia. Tots aquests programes oferiran, cadascun amb el seu format concret, "tertúlies, entrevistes i continguts adreçats a explicar tota l’actualitat, amb especial èmfasi en la situació extraordinària que s’està vivint per la ràpida propagació del coronavirus i les seves conseqüències en tots els àmbits, especialment sanitaris, econòmics i socials". Durant la tarda i la nit, cada canal mantindrà la programació habitual.

Per la seva banda, el Super3 continuarà emetent en el mateix horari que fins ara, de 6 h a 21.30 h, però ho farà també a través de la freqüència de l'Esport3. A la nit, el canal esportiu oferirà continguts relacionats amb el seu àmbit, ja siguin documentals, repetició de partits o entrevistes, entre més. El 33 continuarà compartint freqüència amb el Super3, i afegirà als seus continguts habituals l'emissió d'espectacles de teatre, concerts, cinema, art i dansa, entre més.

stats