Mèdia 04/03/2016

Facebook censura un llibre sobre la masturbació femenina

El perfil de l'autora del treball, Luna Miguel, ha estat clausurat després que hi pengés una entrada sobre la publicació

Ara
1 min
Portada del llibre 'El dedo'

BarcelonaLa poeta madrilenya Luna Miguel ha denunciat que Facebook ha tancat el seu compte després que hi publiqués un 'post' sobre el seu últim llibre, 'El dedo', que té com a subtítol 'Breves apuntes sobre la masturbación femenina'. "Per culpa de tant parlar de la masturbació i 'El dedo', un usuari ha denunciat el meu perfil personal i estic temporalment sense Facebook", explicava ella mateixa a través d'un altre compte a la mateixa xarxa social.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En declaracions al portal El Confidencial, Miguel afegia: "Porto tot el matí escrivint a Facebook perquè em tornin el meu compte. Pel que tinc entès, algú ha denunciat un contingut "obscè" que he publicat. L'únic que he fet és posar la portada del llibre que trauré a [l'editorial] Capitán Swing, amb un petit comentari sobre el contingut i la cita del poema que apareix a la web de l'editorial".

'El dedo' inclou diferents tipus de continguts, com poemes, articles, entrevistes i contes, sempre a l'entorn de la masturbació femenina.

stats