Mèdia 17/03/2020

Ajornen 'sine die' el retorn de 'Fargo'

El rodatge de la quarta temporada de la sèrie s'ha hagut de suspendre pel coronavirus

Albert Castellví Roca
1 min

BarcelonaLa quarta temporada de Fargo no s'estrenarà el 19 d'abril, tal com estava previst. La cadena nord-americana FX ha anunciat en un breu comunicat que el retorn de la sèrie s'ajorna, de moment sense nova data, perquè l'epidèmia del coronavirus ha obligat a suspendre el rodatge dels nous episodis. Segons la cadena, la nova data d'estrena es determinarà "un cop es reprengui la producció" de la sèrie.

Segons el portal Deadline, el rodatge es va cancel·lar quan ja s'havien filmat vuit dels deu capítols que formaran aquesta quarta temporada, i FX preveu que la sèrie pugui reaparèixer al llarg d'aquest mateix any. Amb tota probabilitat, durant les pròximes setmanes es repetiran anuncis similars per part d'altres sèries que s'han vist obligades a ajornar els rodatges. En alguns casos, fins i tot, es tracta de temporades que ja s'estaven emetent però que quedaran incompletes.

La quarta temporada de Fargo, que serà protagonitzada per Chris Rock, suposava el retorn de la sèrie després de tres anys de pausa, ja que la tercera entrega es va emetre la primavera del 2017. Els nous capítols se situen l'any 1950 a Kansas City, i giren a l'entorn de dues bandes mafioses enfrontades, una d'origen italià i una altra d'afroamericana, que han signat una fràgil treva.

stats