Mèdia 27/04/2016

La Fox dóna llum verda a '24: Legacy' i 'Star'

La nova versió de '24' no comptarà amb l'actor protagonista, Kiefer Shuterland

Núria Juanico
1 min
Jack Bauer no serà a la nova versió de '24'

BarcelonaEls 'upfronts' són a prop, però la Fox s'ha volgut avançar i ha confirmat aquesta setmana dos dels seus projectes per a la propera temporada. La cadena nord-americana ha anunciat oficialment que tirarà endavant '24: Legacy', una nova versió de '24' que no comptarà amb el seu protagonista, Jack Bauer (Kiefer Shuterland). Encapçalada per Corey Hawkins, la nova ficció tindrà 12 episodis i girarà al voltant d'un exmilitar que retorna als Estats Units com un heroi de guerra. Alguns perills del passat el perseguiran mentre prova de salvar el país de l'atac terrorista més greu de la història. Miranda Otto, Anna Diop i Teddy Sears també formaran part del repartiment de la sèrie.

En paral·lel, la Fox també ha donat llum verda a 'Star', una sèrie creada per Ben Daniels i que explicarà la història de tres joves cantants que lluiten per aconseguir la fama. Ambientada a Atlanta, la ficció comptarà amb les interpretacions de Ryan Destiny, Jude Demorest i Brittany O'Grady.

Els 'upfronts' se celebraran la setmana del 16 de maig i són, per a les cadenes de televisió nord-americanes en obert, un dels moments més esperats de l'any. Durant aquella setmana, els canals presentaran les seves apostes per a la temporada vinent.

stats